, 4. mai 2018

Quiz om norske attraksjoner

Stavkirkene er en av de norske severdighetene. Men hva heter denne kirken?. (Foto: Shutterstock)

Hva kan du om norske attraksjoner? Vet du hvor Geirangerfjorden ligger? Er det blåhval langs norskekysten? Ta quizen vår og se hvordan du gjør deg som turist i eget land!

Norge har mange flotte severdigheter og attraksjoner å by på. I tillegg til flere på UNESCO-verdensarvlisten, er det mye annet vakkert å se på og spennende å oppleve. I anledning kampanjen til Samlerhuset og Mitt Norge om å kåre Norges flotteste attraksjon, har vi laget en quiz basert på de ti som ble valgt ut der. Så selv om det er mye flott å si om Røros, Operaen, Preikestolen og Kjæragbolten, blir det bare disse ti vi satser på.

Vil du stemme på Norges flotteste attraksjon? Klikk her og avgi din stemme!

Det er i og for seg heller ikke noen dårlige valg de har falt på. De ti norske attraksjoner man skal stemme om, er i alfabetisk rekkefølge Atlanterhavsveien, Bryggen i Bergen, Flåmsbana, Geirangerfjorden, Hvalsafari, Nordkapp, Nordlyset, Stavkirke(r), Trollstigen og Trolltunga. Vi har tidligere presentert disse severdighetene på denne bloggen. Nå kan du vise hva du kan om dem!

 

[wp_quiz id=»2609″]

Syntes du barrene vi brukte som illustrasjon var fine? Du kan bestille dem om du trykker på lenkene i tredje avsnitt etter ingressen, der vi oppsumerer dem.