Samlerhuset / Kontakt

Samlerhuset ble etablert i 1994 med bakgrunn i to unge gutters interesse for historie og for mynt- og frimerkesamling. Siden den gang har det som den gang var en liten butikk, ekspandert til 16 land med rundt 500 ansatte. Her finner du litt mer om Samlerhusets historie, samt kontaktinformasjon til oss.

Samlerhuset AS ble etablert i 1994, og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Samlerhuset Gruppen er en av Europas største aktører innen samlerobjekter, eier Det norske myntverket på Kongsberg, har virksomhet i 16 land, med rundt 500 ansatte, og omsatte for godt over en milliarder kroner i 2016.Gruppen har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Tsjekkia, Storbritannia, Slovakia, Ungarn, Irland, Belgia, Nederland og Tyskland. Samlerhuset selger i hovedsak tradisjonelle samleobjekter som mynter, medaljer, frimerker, sedler og myntbrev, og tilbyr mynter fra nasjonalbanker og myntverk fra hele verden.

Videre har selskapets historie ført med seg deleierskap-, og senere eierskap til Norges nasjonale myntverk og landets nest eldste produksjonsbedrift; Det Norske Myntverket på Kongsberg som stod i fare for å bli solgt ut av landet eller lagt ned da Norges Bank solgte virksomheten i 2003. Samlerhuset er også største eier av fagmessen World Money Fair, som hvert år samler nasjonalbanker, myntverk, produsenter av mynt-teknologi og edelmetallaktører i Berlin. Morselskapet i Samlerhuset Gruppen, Proof Holding AS, er et 100% norskeid selskap. I dag er Samlerhuset Europas største aktører innen samlemarkedet, fremdeles 100 % norskeid og fremdeles med formål om å skape samlerglede og formidle spennende historie. Samlerhuset er dessuten utgiver av magasinet Mynt & Historie.

Grunderne Ole Bjørn Fausa og Reidar Nilsen gjorde hobbyen sin til levebrød da de i 1994 etablerte Samlerhuset. Nå er de Europas største formidlere av samleobjekter og samlerglede til Europas samlere. Som eiere og er de fortsatt levende engasjerte i virksomheten på daglig basis. Du kan lese mer om de her på bloggen under fanen Samlerhuset-bloggerne.

Slik kommer du i kontakt med Samlerhuset

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe eller har tilbakemeldinger. Våre vanlige åpningstid er mandag-fredag 8-16.

Telefon: 02550 / 66 81 15 00
Epostadresse: kundeservice@samlerhuset.no

Postadresse:
Postboks 523
1411 Kolbotn

Besøksadresse:
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen

Organisasjonsnummer: NO 871 189 862 MVA

Til Samlerhusets nettsider

www.samlerhuset.no I www.samlerhuset.com I www.samlerhuset.no/magasin-mynt-historie

Samlerhuset i sosiale medier

facebook.com/samlerhuset  I twitter.com/samlerhuset I linkedin.com/company/samlerhuset

instagram.com/samlerhusetnorge I myntverket.no I mynewsdesk.com/no/samlerhuset