, 9. mars 2018

Hold deg oppdatert – få varsling om nye innlegg fra Samlerhusetbloggen!

Får du med deg alt vi legger ut på Samlerhusetbloggen? Hvis du vil lese om mynthistorie, myntsamling og nyheter om mynter og samlerglede, kan du sikre deg varsling hver gang det kommer nye innlegg – med varsling rett i innboksen din.

Myntsamling er en populær hobby i Norge, og vi mener at det er viktig å ha et mangfold av medier som dekker interessen. Samlerhusetbloggen har tatt mål av seg ikke bare å være den største, men også den mest relevante bloggen innen samlerglede. Dette betyr at vi tilbyr et utvalg artikler og temaer for deg som er mynt- og historieinteressert.

 

Interessante mynter og gode historier

Samlerhusetbloggen er primært en redaksjonell blogg. Vi Vi skriver om objekter som Samlerhuset fra tid til annen tilbyr, men vi skriver også innlegg om mynter og objekter vi ikke fører. Mer enn noe annet håndfast så forteller mynter en historie. Vi skriver om nye og gamle mynter, vi skriver om verdens første mynt, verdens dyreste dollar, om Norges første mynt, norges mest kjente og etterspurte mynt og vi skriver om sennende mynthistorier , som for eksempel stortingsmyntene fra 1861. Disse myntene tilbyr vi naturligvis sjelden eller aldri , men de har jo en meget spennende historie å fortelle!

 

  • Dette er noe av det vi skriver om på Norges største myntblogg: Mynter, samleobjekter og numismatikk
  • Historie og mynthistorie
  • Samlerglede
  • Quiz konkurranser og andre artigheter knyttet til mynter og historie
  • Innovasjoner i mynt- og samlerverden
  • Politikk, kultur og tradisjon relatert til samlerverdenen

I tillegg skriver vi litt om samfunnsengasjementene våre, og prosjekter vi engasjerer oss for.

Enda bedre dekning enn på sosiale medier

Du kan få med deg mye av det vi gjør på Facebook og Google Plus, og vi er stolte av å ha en flott følgerskare på Facebook som vi gjerne deler våre innlegg og artikler med. Imidlertid ønsker noen å få faste varsler når det publiseres nye innlegg på bloggen. Derfor anbefaler vi vårt nyhetsbrev – slik sikrer du deg varslinger om siste nytt fra bloggen.

Fordelen med et nyhetsbrev er at du får alle sakene rett i innboksen din. Dermed går du ikke glipp av noe!

Din tilbakemelding til Samlerhusetbloggen er viktig

Skal vi være en samlerblogg for alle, er det viktig å vite hva du som leser er interessert i. Derfor er tilbakemelding viktig for oss. Har du ris eller ros til oss? Eller kanskje du har tips, innspill eller ønsker om hva vi skal skrive om? Hva interesserer og engasjerer deg, mangler det noe, eller har du innspill til oss? Ta da kontakt med oss på samlerhusetbloggen@samlerhuset.no.

Samlerhusetbloggen er stadig i utvikling, og det er viktig for oss å vite hvordan vi skal dekke de store emnene innen numismatikk og historie til din største glede.